S. O. S?! Olyan szert fogyasztottam amit nem kellett volna és most rosszul vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
zsibbad az egész fejem meg vannak pillanatok hogy nem érzem a testem.ez normális?korházba félek bemenni félek hogy rendőrségi ügy lenne belőle.már nem vagyok a hatása alatt csak elkezdtem rosszul lenni kérlek ne szóljatok le nem szoktam csinálni amúgy csak most buta voltam2013. jún. 30. 16:35
21/35 anonim válasza:
Egyedül csináltad?
Gondolom nem!
Kérdezz meg egy tapasztald drogost......
komolyan mondtam. :-)
22/35 A kérdező kommentje:
1barátnőmmel ő se 'drogos' ő hány amúgy.
2013. jún. 30. 16:44
23/35 A kérdező kommentje:
akkor nem kell korház?el fog múlni ez, jobban leszek?
2013. jún. 30. 16:45
25/35 anonim válasza:
HEHE régi tini emlékeimet idézi ez a kis összeröffenés:)
Majd ebből megtanulod apukám, hogy nem szedünk be minden féle kakit.
Amúgymeg ha jön a 41 fokos láz...
Ami a híradóban volt, akkor aztán lesz ne mulass.
Amúgymeg kamu az egészzzzzzz!!!!!!!
27/35 anonim válasza:
De b+ aztmondmeg h mit vettél be mert így szart se tudunk segíteni...
28/35 A kérdező kommentje:
abban a városban lakok ahol történtek ezek az esetek.hidd nyugodtan hogy hazudok csak szeretném tudni mit tegyek.vedd úgy hogy akkor kiváncsiságból kérdezem csak...félek...
2013. jún. 30. 16:47
29/35 anonim válasza:
azonnal tej , bio , 3,5 zsíros , vagy a hazi a legjobb nyersen ahogy van , annyi amennyit csak meg bírsz inni. a tej leköti a mérgező anyagokat, akár több litert is ihatsz
30/35 A kérdező kommentje:
leírtam már.rózsaszín eki meg gyorsító
2013. jún. 30. 16:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!