S. O. S?! Olyan szert fogyasztottam amit nem kellett volna és most rosszul vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
zsibbad az egész fejem meg vannak pillanatok hogy nem érzem a testem.ez normális?korházba félek bemenni félek hogy rendőrségi ügy lenne belőle.már nem vagyok a hatása alatt csak elkezdtem rosszul lenni kérlek ne szóljatok le nem szoktam csinálni amúgy csak most buta voltam2013. jún. 30. 16:35
11/35 anonim válasza:
Amíg nem mondod meg mi az a szer, és pontosan mennyi ideje, mennyit vettél be, addig senki nem tud rendesen segíteni.
Egyébként ne bízd magad a sok okoskodóra!
Ha tudsz menj orvoshoz, ha nem hívj mentőt!
12/35 anonim válasza:
#10 Sztem egy gyomormosás jobb tanító hatással járt volna, na meg pár atyai.
13/35 anonim válasza:
Dögölj meg!
Nincs jobb dolgod vasárnap délután?
14/35 A kérdező kommentje:
már kiment belőlem mondom csak rosszul lettem és nem tudom ez normális e másnak is volt e ilyen.félek hogy valami sz*rt adtak nálunk a városba sokan kerültek mostanába korházba ez miatt meg meg is haltak.DE KÉRLEK VÁLASZOLJATOK.ha bemegyeka korházba értesítik a rendőröket?muszáj bemennem amúgy?nem leszek jobban?
2013. jún. 30. 16:40
15/35 anonim válasza:
eki=ecstasy
gyorsító=speed
Már ha jól értettem
16/35 anonim válasza:
minek oda gyomormosás? menj el patikába vegyél sok ricinus olajat...nyelj belőle pár kortyot és 1 óra mulva minden kimegy :D
17/35 anonim válasza:
hamarosan jön a szeretett flash..
18/35 A kérdező kommentje:
jó le lehet szólni nem szoktam csinálni de remélem ez a legnagyobb örömötök hogy még itt is leszólogatjátok a másikat..aki normálist ír anank köszi
2013. jún. 30. 16:41
19/35 dankon válasza:
Ha egyet szedtél be elmulik még ha 2-is most csak para van.Mit érzel most?
20/35 anonim válasza:
Jogi téren laikus vagyok, de orvosi titoktartás tudtommal még létezik(?).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!