Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez most így fog maradni?...

Ez most így fog maradni? Segítség.

Figyelt kérdés

Ma egy hete csináltattam nyelv piercinget. Az első 3nap elég fájdalmas volt,a nyelvem feldagadt stb. Szerdánra már elmúlt a fájdalom teljes mértékben,enni is tudtam,viszont a dagadás nem nagyon akart lelohadni. Visszamentem oda,ahol csináltattam,aztán ott kicserélték egy hosszabb szárra,bár így is 20mm-es volt benne. Phlogosollal öblögetek amúgy. na szóval mondta a srác,hogy ez teljesen normális és majd lelohad. Na de azóta már eltelt pár nap és még mindig semmi. A nyelvem a pc szára körül szépen összefort,szóval eltűnt az a kráter is,enni,beszélni tudok. De a nyelvem még mindig vastagabb,mint kellene,hogy legyen. Elvileg a gyógyulás 4hét,várjak addig vagy ez már nem normális? Én úgy érzem,hogy ez már nem is akar elmúlni,de így meg nem túl esztétikus,viszont kiszedni nem szeretném,mert amúgy nincs bajom már vele.

Lehetséges,hogy még lelohad? szoktam jegelni néha,meg öblögetek.

Járt már valaki így? esetleg valami bíztató dolog?

2013. jún. 30. 11:39
 1/2 anonim válasza:
nekem is egy hete lett szúrva de nekem egyáltalán nem dagadt be, de ne félj, egyik ismerősömnek 5hétig volt feldagadva, esetleg próbálj meg sós vízzel öblögetni és sűrűbben jegelni.
2013. júl. 2. 22:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Tök fura,mert ha kinyújtom,akkor teljesen rendben van,meg csak nyugalmi állapotban látszik úgy,mintha fel lenne dagadva,de tudok vele játszani meg kidugni meg ha a fogamhoz támasztom,akkor látszik,hogy nincs belenőve,mert elég nagy részét lehet látni a szárának. szóval nem értem. mutattam még egy másik piercernek,ő is azt mondta,hogy nyugi,de ha nem megy le még egy hétig,akkor megnézi.
2013. júl. 3. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!