Ez most így fog maradni? Segítség.
Ma egy hete csináltattam nyelv piercinget. Az első 3nap elég fájdalmas volt,a nyelvem feldagadt stb. Szerdánra már elmúlt a fájdalom teljes mértékben,enni is tudtam,viszont a dagadás nem nagyon akart lelohadni. Visszamentem oda,ahol csináltattam,aztán ott kicserélték egy hosszabb szárra,bár így is 20mm-es volt benne. Phlogosollal öblögetek amúgy. na szóval mondta a srác,hogy ez teljesen normális és majd lelohad. Na de azóta már eltelt pár nap és még mindig semmi. A nyelvem a pc szára körül szépen összefort,szóval eltűnt az a kráter is,enni,beszélni tudok. De a nyelvem még mindig vastagabb,mint kellene,hogy legyen. Elvileg a gyógyulás 4hét,várjak addig vagy ez már nem normális? Én úgy érzem,hogy ez már nem is akar elmúlni,de így meg nem túl esztétikus,viszont kiszedni nem szeretném,mert amúgy nincs bajom már vele.
Lehetséges,hogy még lelohad? szoktam jegelni néha,meg öblögetek.
Járt már valaki így? esetleg valami bíztató dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!