Akkor most ki fog maradni?
Figyelt kérdés
Novemberben volt az első menstruációm (7-én), és most nem jött meg. Tudom, kimaradhat simán, mert ez az első volt, csak úgy érdekelne, hogy ki fog maradni, vagy késni fog, csak mert karácsonykor nem igazán lenne jó...Egyébként szombat óta fájni szokott a derekam, de elég fájdalmasan.
12/L
2011. dec. 12. 14:46
1/4 anonim válasza:
Max a jóisten tudja megmondani, mikor lesz a következő vérzésed. Senki más.
2/4 bánomisén válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Érdeklődj felsőbb szinteken, egyedül ott tudnak erre neked választ adni.
3/4 anonim válasza:
Sajnos ez nem kívánságműsor, és nem is lehet tudni, hogy kimarad-e vagy csak késik.
4/4 anonim válasza:
Na nekem pl. karácsonykor lesz...Na és nekem nem rossz? Főleg,h nagyon erős a vérzésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!