Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi fojik a köldökömből?

Mi fojik a köldökömből?

Figyelt kérdés
Mar harmadik napja büdös mintha gennyes néha picit véres valami fojik ki a köldökömből,állandóan törölgetem nedves szalvettával,nagyon kellemetlen hogy állandóan érzem és Félek hogy más is megérezhetné,mikor otthon megneztem,törölgettem úgy vettem észre, mintha ki lenne egy darabon fordulva,vagyis ojan mint a nyers bőr vagy mi,nemtudom hogy írjam le.Nagyon kellemetlen és nem todom hogyan kezeljem vagy mivel,szegyelek bárkit megkérdezni,elmondani mi a bajom.
2013. jún. 28. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvosnak mutasd meg. Lehet bakteriális gennyes fertőzés is. Erre valami kezelés kell. Addig pedig jódozgasd és kenegesd például Kék Lukács krémmel. Ha van ezüstkolloidod, azt is fújhatsz rá többször naponta.
2013. jún. 28. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
mondjuk kezdd azzal, hogy orvoshoz mész...
2013. jún. 28. 22:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt hittem javulni gog,többször Naponta fujom alie vera First vizzel,mintha nem csurogna annyira,nem is ojan erős a szaga,de az a valami amit latni lehetett,hogy kibújt belülről mintha jobban kint lenne,nem tudom mihez hasonlitsam,nem is talaltam itt hasonlót csak ami a tojást illeti. Mar viszket is,remelem ez azt jelenti gyógyul,igyekszek ugy öltözni,hogy ne nyomjam meg es levegőzzön.
2013. júl. 1. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

komolyan nem értelek...

miért nem mész orvoshoz? és ha valami életveszélyes sz.rt szedtél össze? vagy férges vagy? te jó ég, most komolyan, nem lehet ennyire felelőtlen

2013. júl. 2. 21:54
 5/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel csak be van gyulladva, de lehet, hogy tályog(nem olyan súlyos ez sem), de el kell menni a háziorvoshoz, ő ad beutalót a sebészetre a kórházba, ott majd megvizsgálják, tesznek rá kötést és pár hát múlva semmi bajod nem lesz, de ha így hagyod, MŰTÉT LESZ A VÉGE !!!
2013. júl. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!