Mi fojik a köldökömből?
Figyelt kérdés
Mar harmadik napja büdös mintha gennyes néha picit véres valami fojik ki a köldökömből,állandóan törölgetem nedves szalvettával,nagyon kellemetlen hogy állandóan érzem és Félek hogy más is megérezhetné,mikor otthon megneztem,törölgettem úgy vettem észre, mintha ki lenne egy darabon fordulva,vagyis ojan mint a nyers bőr vagy mi,nemtudom hogy írjam le.Nagyon kellemetlen és nem todom hogyan kezeljem vagy mivel,szegyelek bárkit megkérdezni,elmondani mi a bajom.2013. jún. 28. 22:05
1/5 anonim válasza:
Orvosnak mutasd meg. Lehet bakteriális gennyes fertőzés is. Erre valami kezelés kell. Addig pedig jódozgasd és kenegesd például Kék Lukács krémmel. Ha van ezüstkolloidod, azt is fújhatsz rá többször naponta.
2/5 anonim válasza:
mondjuk kezdd azzal, hogy orvoshoz mész...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt hittem javulni gog,többször Naponta fujom alie vera First vizzel,mintha nem csurogna annyira,nem is ojan erős a szaga,de az a valami amit latni lehetett,hogy kibújt belülről mintha jobban kint lenne,nem tudom mihez hasonlitsam,nem is talaltam itt hasonlót csak ami a tojást illeti. Mar viszket is,remelem ez azt jelenti gyógyul,igyekszek ugy öltözni,hogy ne nyomjam meg es levegőzzön.
2013. júl. 1. 21:57
4/5 anonim válasza:
komolyan nem értelek...
miért nem mész orvoshoz? és ha valami életveszélyes sz.rt szedtél össze? vagy férges vagy? te jó ég, most komolyan, nem lehet ennyire felelőtlen
5/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel csak be van gyulladva, de lehet, hogy tályog(nem olyan súlyos ez sem), de el kell menni a háziorvoshoz, ő ad beutalót a sebészetre a kórházba, ott majd megvizsgálják, tesznek rá kötést és pár hát múlva semmi bajod nem lesz, de ha így hagyod, MŰTÉT LESZ A VÉGE !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!