Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van egy dudor az ujjamon?

Miért van egy dudor az ujjamon?

Figyelt kérdés
A jobb kezem középső ujjának bal felén (azon az oldalon, amelyik a hüvelykujj felé néz) a felső ujjpercemen már van egy ideje egy kis búb (azóta egy kisebb el kezdett nőni a gyűrűsujjamon is, ugyanott, ahol a középső ujjamon). Ez mitől van? Aggódnom kellene miatta?

2013. jún. 28. 16:59
 1/2 anonim válasza:
hát nekem is, (de csak a középsőn)a bőrgyógyász azt mondta ez a ceruza/toll használata miatt van, kicsit erősebben fogom. 14/l ( de más o.társamnak is ilyen a középső ujja)
2013. jún. 28. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkorom óta van a jobb kezem középső ujján ilyen dudor, de nem nőtt azóta, semmi gondom vele, mindig azt hittem, hogy attól van, hogy első osztályban görcsösen szorítottam a ceruzát. :-)Gyűrűs ujjon nem tudom mitől lehet.
2013. jún. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!