Az ujjamon van egy sárgás dudor, ami tyúkszemre hasonlít, mi lehet az?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje ott van, eddig nem volt vele gond, de most már igen érzékeny. Ha az ujjam hegyével hozzá érek valamihez csillagokat látok. Kemény a teteje, és látszik hogy mély valami. Tanácstalan vagyok, először itt megkérdezem, majd elmegyek vele dokihoz.2010. nov. 15. 17:52
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy szemölcs. Mindenképpen menj el a bőrgyógyászatra, majd ott megnézik és megmondják, hogy hogyan lehet eltüntetni.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekiálltam egy tűvel és kibányásztam a közepét, lett egy egész nap lyuk az ujjam hegyén. Most minden rendben és nem jött vissza...
2011. jún. 15. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!