Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális? Vagy el kéne...

Ez normális? Vagy el kéne mondanom valakinek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Panel házban lakok és egyszer volt egy olyan rémálmom hogy éjjel kint vagyok a folyosón, sötét van, és van ott egy gyilkos. Folyamatosan ezt álmodtam egy hétig. Azóta nagyon félek a folyosón a liftben, mindenhol a házban. Mára már betegesnek tartom ezt a félelmet mert nem merek egyedül kimenni, képzelődök, minden apró hangtól a szívbaj jön rám. Tényleg nagyon félek pedig tudom, hogy nincs ott semmi/senki. Kérlek segítsetek, nem merem elmondani senkinek mert hülyének néznének...

2013. jún. 28. 01:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok krimit, horrort, scifi-t nézel. Próbálj jógázni.
2013. jún. 28. 06:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd el, senki nem fog hülyének nézni, jó lenne ha elbeszélgetnél egy pszichológussal.
2013. jún. 28. 07:08
 3/3 Kováts Bianka válasza:
Nem valószínű hogy megtörténhet, de ha valaki késsel mer hozzád közelíteni. Rúgd meg OTT, tudod hol, és nyugtasson meg mindig, hogy már nem vagy 3 éves, és meg tudod védeni magad. Viszont van egy olyan babona, hogy amit álmodsz, annak az ellentéte fog megtörténni. Magyarul nagy valószínűséggel nem jön PONT a ti panelházatokba.(amúgy is vagy 100 panelház van ott melletetek. Nem biztos,tehát hogyha lenne is egy ilyen LUFIFEJŰ gyilkos xD nem vagyok benne 100% biztos,hogy PONT a ti házatokba lépne be ) Úgyhogy nyugi. Nem para.
2013. jún. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!