Okozhat a tartós drogozás bőrproblémákat?
Gratula a két hónaphoz, még 100 évet tisztán! :-)
Igen, nagy valószínűséggel a drogok utáni méregtelenítés okozza. Miután megszabadultál a sok kémiai cucctól a szervezeted méregteleníteni kezd teljes gőzzel ami sokkal hatékonyabb ha nem tömöd magad cuccal.
Én a könnyű drogoknál megálltam anno, az is rég vót' tán igaz se vót', szóval nem vagyok egy nagy szakértő, de mikor abbahagytam a cigit, mármint a nikotinost, vagy abbahagytam a fogamzásgátlót akkor is egy csomó ragya lepett el hirtelen és csúnyák voltak. Meg most is hogy veszélyeztetett terhes voltam és Frontint kellett szednem és abbahagytam akkor is elleptek a pattik.
Szóval nyugi, de különben is, ki nem szarja le hogy rügyezel ha ilyen erős vagy! :-)
Szia. A tegnapi vagyok :-)
Megértem hogy sürgetnéd a dolgokat, de idő kell mindenre. Sajna ezzel nem lehet mit kezdeni ameddig méregtelenít a szervezet, esetleg fertőtlenítheted hoyg ne fertőződjön el akár betadin is jó rá, vagy estére a Sudocrem, Kék kenőcs ami antiszeptikus hatású, ezzel talán nem lesz gyulladt.
Rengeteg zöldség, gyümölcs, csalántea, ezekkel segítheted a méregtelenítést és hátha felgyorsul kicsit a folyamat.
Ha betegségre gyanakszol meg a legkevésbé macerás szerintem a véradás. Ott minden nyavalyára szűrnek, ha vagy 50 kiló és nem vagy vérszegény adhatsz ha van valami értesítenek. Tudom hogy van AIDS -teszt is ami otthon elvégezhető, csak nem tudom kapni-e itt, de a dokik nem fognak senkinek semmit mondani és még lenézőek sem lesznek ha kérsz egy teljes vérképet és pár betegségre szűrést, csak vért kell venni hozzá. Lehet pénzes, de ennyit megér a nyugalom szerintem.
Minden szép és jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!