Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körömvágás jobb kezeseknek...

Körömvágás jobb kezeseknek jobb kézről hogyan?

Figyelt kérdés
23 éves f vagyok. Szégyen ide vagy oda, eddig lerágtam. Egyszerűen nem bírom bal kézzel levágni a jobb kezem ujjairól a körmöt. Ti hogyan oldjátok ezt meg? Idővel bele lehet jönni vagy más módszert alkalmazzak?

2013. jún. 27. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mellesleg körmöt vágni és reszelni én a kádba szoktam, mert onnét leöblíthető. A wc-ből és csapból ugyanúgy. Ha meg valakinek a nappaliban vagy a szobályában támad kedve körmöt vágni, akkor használjon törülközőt közben amire összegyűjti a hulló körmöt.
2019. aug. 11. 15:47
 12/13 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de leírom. Ugyan ez, mintha bal kézzel nem lenne éle az ollónak :D konkrétan használhatatlan, de nem tudom megérteni miért, mintha felborulnának a fizika törvényei.
2023. márc. 13. 23:22
 13/13 anonim válasza:
Na, most beírtam, hogy jobb kézről körmöt vágni, mert nekem sem megy. És ahogy az utolsó (anonim) írta, hogy mintha nem lenne éle az ollónak bal kézzel, elgondolkoztam. Nézegettem az ollót , az élét...és rájöttem a megoldásra! Szóval fogod bal kézben az ollót, és a kezedet visszafordítva , az ujjaidon a jobb oldaltól a köröm bal oldala felé haladsz, azaz az arcoddal szemben haladsz az ollóval. És jé!! Újra van éle az ollónak! Jobban nem tudtam leírni, de ha próbálgatod, szerintem rájössz.
2023. máj. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!