Kaptatok méhnyakrák elleni oltást?
Figyelt kérdés
Én kaptam,igaz elég drága volt azt hiszem 90 ezer ft,és még csak az első részt kaptam meg,most októberben kapom a másodikat a harmadikat pedig még nem tudom. L/142009. okt. 14. 13:10
2/6 anonim válasza:
HPV ellenire gondolsz?
Felesleges, egyszerűen nem szabad állandóan partnert váltogatni, az állandónál meg elég elvégezni egy alaptesztet.
4/6 anonim válasza:
Énis kaptam, Én Januárba kapom a harmadikat! 18 vagyok és tartos párkapcsolatban élek. Úgy vagyok vele hogy lehet fölösleges za oltás, de mivan ha beüt vmi és akkor meg sírhatnák azon hogy jajjj mér nem adattam be mikor megvolt rá a lehetőség! Szóval sztem nem hülyeség! :)
5/6 anonim válasza:
én most fogom majd megkapni jövő héten. valami vizsgálstot végeznek??? vagy csak beadják az oltást és kész?
lécci írjatok! 14/L
6/6 anonim válasza:
Én megkaptam...csak beadják és kész.Nem vizsgálnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!