Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azokról a nőkről...

Mit gondolsz azokról a nőkről akik menstruáció alatt is fürdenek pl. wellness fürdőkbe, strandokon stb? Te pártolod, vagy ellenzed? Irhatnak férfiak is.

Figyelt kérdés
Nekem eddig sosem volt kérdéses, hogy nem megyek bele a vízbe azokon a napokon. Pl. strandra is csak max.úgy térdig bohóckodni, + a napozás. Wellnessbe meg egyáltalán. Mivel most úgy tűnik elcsúszott a menim 1 hetet, a már lefoglalt és előre elutalt 1 hetes fürdözésből kb. 4 napot meg is lesz. :S Tanácstalan vagyok. :S
2013. jún. 26. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Tamponnal miért ne mehetne be bárki? Egy csomóan meg belepisilnek, na az az undorító.
2013. jún. 26. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne lehetne bemenni?

Én mindig bemegyek,wellnesezni is járunk sokat,ki nem hagyném emiatt,tampon és észre se vehető.

Vagy mit gondolsz,aki menstruál,az olyankor vörös csikot húz maga után?

(és hogy felháborodj mégjobban,szexelünk is attól,hogy megvan épp)

2013. jún. 26. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
én midnig belemgyek, de óránként cserélek tampont
2013. jún. 26. 13:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Én nem háborodom fel, azon se ha szexeltek közbe. Mi nem szoktunk. Eddig nem mentem bele soha a vízbe lubickolni...de most lehet bele megyek majd. Ezért érdekelne a vélemény.
2013. jún. 26. 13:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy igen a hoxa fórumokon írták...h bemegy nekik a víz a tampon felszívja magát..és folyik. No mind1. Ez furi. Ez akkor is lehetséges ha mondjuk fürdés előtt pár perccel cserélem, és nem is órákig maradok bennt?
2013. jún. 26. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem még sosem ázott át,másnál nem tudom hogy van,de nekem nem tág annyira,hogy befollyon.Vagy nem tolják fel eléggé.

De még sosem láttam vörös foltot senki után.

2013. jún. 26. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
5napot voltunk balcsin első nap meg is jött de ennek ellenére fürödtem és nem volt soha baj. Lényege sokszokszor cserélj, ennyi.
2013. jún. 26. 14:01
 8/10 Snapette ***** válasza:
Egyáltalán nem folyik. Mikor kijössz a vízből, akkor cseréled a tampont azonnal, s ha ötször jössz ki, ötször cseréled, és semmi gond nem lesz.
2013. jún. 26. 14:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi. És mennyi ideig maradhatok a vízbe?

Gondolom azért ne órákig.

2013. jún. 26. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem attól függ milyen erős a vérzésed ha 3 óránként cserélned kell akkor kicseréled, ha nem kell akkor cseréld ki mindjárt ha kijössz a vízből. Strandon szoktam fürödni ahol el tudok menni WC-re és ki tudom cserélni a tampont, mert én is úgy hallottam hogy a tampon kihúzóján is felszivárog a víz. Tóban nem fürdök olyankor ha nem tudom kicserélni.
2013. jún. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!