Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fej, arc izzadás szülés után?

Fej, arc izzadás szülés után?

Figyelt kérdés

Régen is sajnos szokásom volt, hogy nagy melegben, vagy erős sportolás közben az arcom és hajam alatt a fejbőr jobban izzadt. Mióta szültem (több mint 2 éve) viszont ez fokozódott...Még télen is, ha csak egy pillanatra felöltözve beléptem egy melegebb helyiségbe, vagy ha siettemoda kint a minuszban, akkor is már csorgott a hajam alól a víz, és a homlokom, a szemem alja is izzadt. Ugyan ez van, ha akkor is, ha csak itthon készülődünk, akkor is pl ha csak a kislányom öltöztetem (na jó azért kicsit ellenkezik, tehát erőt fejtek ki), hogy már folyik a fejemen a víz. Az nem zavarna, ha nyáron a nagy melegbe ez van, de ez mindig jelleszemző rám, szülés óta túlságosan. Sehol máshol nem izzadok amúgy túlságos, a többi normálisnak tekinthető...

Mi lehet az ok? milyen orvoshoz forduljak? Van rajtam kb 7-8 kg súlyfelesleg még, de azért ez szerintem nem jelentős...Annyira kínos, és kényelmetlen...Nagyon dús hajam van, de ezt se érzem oknak..

2013. jún. 26. 13:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!