Sürgős, rovarcsípés allergiám van, és külföldön megcsípett valami 2 napja, és eléggé nehezen múlik, van valami erre, ami vény nélküli és jó erős?
"MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A FENISTIL 1 MG/G GÉL ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Fenistil 1 mg/g gél a hisztamin hatásának gátlásával szünteti meg a viszketést. A hisztamin olyan anyag, amely a szervezetben allergiás reakciók során szabadul fel.
Allergiás bőrtünetek és a különböző eredetű viszketések kezelésére használják.
A szervezetben allergiás reakciók során felszabaduló hisztamin hatásának gátlásával szűnteti meg a viszketést és a kellemetlen tüneteket, mint pl. bőrkiütések, csalánkiütések, rovarcsípés, napégés és az enyhe fokú égési sérülések során fellépő viszketés. A gél hűsítő, helyi érzéstelenítő hatású, színtelen, szagtalan, zsírmentes zselé. Könnyen felszívódik a bőrbe. Gyorsan, pár perc alatt enyhíti a viszketést és a kellemetlen tüneteket."
Nem tudom, ez miért lett lepontozva, de aki megtette, biztos tudja.
Nem értem miért kapott ----- a fenistiles válasz!
Én is azt használom, és nekem jó!Én is azt ajánlottam volna vagy a calcium sandost!
Én pontoztam le a Fenistiles választ, és azért, mert nekem NEM HASZNÁL. Tehát ez NEKEM NEM HASZNOS. :-) Valószínűleg aki rajtam kívül lepontozta, hasonlót tapasztalt.
Nekem a Fenistilnél erősebb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!