Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi is ez a leszázalékolás?...

Mi is ez a leszázalékolás? Hogy megy ez? Kiket szoktak leszázalékolni? Előnye, hátránya?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit takar a leszázalékolás, anyum mondta hogy ha nem tudok dolgozni az lenne a legjobb.
2008. jún. 23. 00:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

Én is regélhetnék a bajaimról. :D

Scheuermann-kór, Epilepszia, Maradandó agysérülés ami csípőből minimum 67% lenne, de mégsem adták meg...

I Love Állam bácsi! Támogassuk a cigókat és szenvesszük a Magyart!

2011. okt. 16. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos,akkor elmesélem az én helyzetemet.

a betegségem neve Paruresis.Szégyenlős hólyag szindróma.

Nem tudok idegen helyen wczni egyáltalán.

Az egész középiskolát úgy jártam ki,hogy hajnali 5kor wcztem már ha tudtam a stressztől,aztán délután 4kor tudtam csak megint,egész nap nem ittam semmit,mert féltem,hogy pisilni kell majd.

Totálisan kikészültem idegileg ebben az időszakban,nem mertem erről beszélni senkivel.Itthon sem mondtam el.

Most főiskolára járok,ami kicsit kötetlenebb.

De nem akarok és nem is tudom úgy élni a hátralevő életemer,ahogy eddig.Pár év és meg is halnék,szerintem.

Heti 5szeör 12 óráig nem wczni,inni,stb.

Én is próbáltam itthon végezhető munkát találni,de teljesen esélytelen,vagy ami van az is max pár ezer Ft-ot fizetne,amiből megélni képtelenség.

26 éves vagyok és még nem dolgoztam soha emiatt.

2-3 éve teljesen bezárva élek,alig mozdulok ki itthonról emiatt.

Van esély,arra,hogy valaki megérti,hogy ez mekkora baj,és hogy így jelenleg teljesen munkaképtelen vagyok?

Már sokszor gondoltam öngyilkosságra is.A családunk is teljesen rámegy erre.Ráadásul az öcsém is pánikbeteg.

Nem kívánom senkinek az ilyen életet.

Szívesen cserélnék egy egészséges emberrel,ha 12 órát kelllene is dolgozni,mert így teljesen kilátástalan az életem,folyton szorongok.

Amúgy kitűnő tanuló voltam,jó képességekkel.Sajnos sokra vihettem volna,ha nem születek ilyen adottságokkal,mert mióta élek ez jelen van,már az óvodában sem tudtam.

2014. aug. 18. 08:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Érdekel, hogy azóta hogyan alakult az életed, kérdező. Mintha csak magamat írnám. Rettegek az emberektől.
2022. máj. 1. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!