Ennyire "elfeküdtem" volna a kezem? Lehetséges ez? :|
Figyelt kérdés
Tegnap reggel arra ébredtem hogy iszonyatosan sajog a jobb vállam, és nem érzem a karom. Mozgatni se tudtam percekig, mintha nem is az én kezem lett volna, csak valami műanyag ami a vállamból nőtt ki:( Délutánra kicsit jobb lett, aztán ma reggelre újból előjött. Az egész karom zsibbad, a vállamtól a csuklómig, és nem vagyok képes kinyújtani/"behúzni" se, amint mozdítom úgy érzem leszakad az izom... Mi lehet ennek az oka? El lehet feküdni ennyire a kart? :(2013. jún. 24. 13:36
1/8 anonim válasza:
egyszer úgy elfeküdtem a nyakam, hogy nem tudtam fordulni vele napokig
2/8 anonim válasza:
Én is feküdtem már el ennyire a karomat. Az volt a baj, hogy úgy aludtam el, hogy a karom a fejem alatt volt. Nekem is olyan volt, mintha nem is az én kezem volna, amíg nem nyitottam fel a villanyt, addig nem is tudtam, hogy mi az :O Nem hiszem, hogy ebből baj lehet. Csak figyeld meg, hogy hogyan szoktál feküdni, amikor így elnyomorodik a karod, és ezután ne feküdj úgy.
3/8 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni amikor hason fekszek és a kezeimet berakom a mellkasomhoz, nem tudom mozgatni és fáj de nekem pár perc alatt elmúlik és olyan lesz mint szokott. Hogy szoktál elaludni?
4/8 anonim válasza:
Elfeküdted. Nekem is volt már így, de kb fél perc alatt helyrejött.
Írtad hogy délutánra kicsit jobb lett. Ha órákig ilyen volt a karod, akkor azzal szerintem orvoshoz kéne menni, mert tuti nem normális. Valami keringés zavarod lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap elmegyek dokihoz. (Azóta még rosszabb lett, szinte egyáltalán nem tudom mozgatni)
2013. jún. 24. 16:21
6/8 anonim válasza:
Úhh. :(
Majd írj, hogy mi volt a dokinál.
7/8 A kérdező kommentje:
Begipszelték az ALKAROM ínhüvelygyulladás miatt. ELVILEG. Magyar egészségügy (Y)...
2013. jún. 26. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!