Máshol is ilyen nehéz időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Tatabányai kórházat hívogatom 11-óta. 3 szám van megadva, vagy kicsöng, vagy foglalt. Időpontot szeretnék kérni, de már elfogyott az időm és a türelmem várni, hogy felvegyék a telefont. 11-től 15-ig lehet hívni a számokat. Máshol is ilyen nehézkes ez?2013. jún. 24. 13:31
1/5 anonim válasza:
Szekszárdon könnyen megy. Lehet neked is egyszerűbb lenne, ha az osztályt próbálnád vagy a dokit. És nem a portát.
2/5 anonim válasza:
Sok hely van,ahol igen. ha nem laksz messze,érdemesebb személyesen kérni.
3/5 A kérdező kommentje:
Na, most vették fel!! És a vicc, hogy az adott osztályra nincs időpont.
(Szakrendelőt azért nem tudtam hívni, mert ott meg ma nincsenek)
Ahhoz messze vagyok, hogy személyesen bemenjek csak időpontért, de amúgy általában úgy szoktam intézni.
Nem hiszem el, hogy ez ennyi idő. Még kivárni a sort is rövidebb!!
2013. jún. 24. 14:38
4/5 anonim válasza:
Na igen,csak az a baj,h a legtöbb helyen hiába várod ki, nem is fogadnak időpont nélkül.
5/5 anonim válasza:
Nálunk is ez van, még soha nem sikerült felhívni időpontért sem a Szakrendelőt, se a háziorvost, inkább elmegyek személyesen időpontért, ez nem telik sem órákba, sem telefonköltségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!