Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az létezik hogy valaki bio...

Az létezik hogy valaki bio (szintetikus) füre rászokjon?

Figyelt kérdés

Egy haverom lassan egy éve minden nap ilyet szív 5-15 cigit egy nap 0,3-0,4 es cigiket..

Ha jól tudom a szintetikus drogokra mind rá lehet szokni

2013. jún. 23. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A hatása miatt mindegyikre rá lehet szokni/ hisz azért szívja/, ugyanolyan függő lesz ettől is, illetve ő már az.
2013. jún. 23. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Mi az a bio (szintetikus) fű és mennyi a thc tartalma? Nem csak a szintetikus drogokra lehet rászokni egyébként. Sőt nem is csak a drogokra lehet, ott vannak pl a szerencsejáték-függők. Tehát persze, rászokhat.
2013. jún. 23. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Persze, hogy rá lehet szokni.

Másrészt: ha bio, akkor nem lehet szintetikus! Biotermékekhez csak azokat a kannabiszfajtákat sorolhatjuk, amelyek termesztéséhez semmilyen természetidegen anyagot nem használtak fel. Azokban az esetekben ahol szintetikus kannabinoidokkal permetezett növénykeverékekről van szó semmiesetre sem beszélhetünk legális fűről, bio fűről vagy herbál fűről. Ezekkel a szintetikus anyagokkal permetezett növénykeverékekben lévő vegyületekkel a marihuana fő hatóanyagához a THC-hez hasonló hatások érhetőek el

2013. jún. 24. 00:38
 4/11 A kérdező kommentje:
De nem bio, hanem ez csak a szleng neve. Szintetkius mint a pl a kati (mephedrone) és arra vagyok kiváncsi hogy mennyire fogja leépíteni és mennyi idő alatt?
2013. jún. 24. 00:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Szintetikusan elő lehet állítani veszélyes és nem veszélyes anyagot is.

Amúgy minden drogra rá lehet szokni. Ott van pl: a kávé. Nem egy erős drog, de van aki nem tud nélküle felkelni...

Amúgy, hogy mennyire teszi tönkre az egyénfüggő!

Van füves ismerősöm, aki nagyon sokat szív. Kb. 5-6 éve minden nap és teljesen normális! Lehet vele elbeszélgetni, értelmes, átlagos tanuló...

És van olyan ismerősöm is aki kb. 1-1,5 éve szívja és most nem jár suliba (fura mód valamiért nehéz lett a tananyag), nem lehet vele normálisan végdumálni 20 percet... SZóval és baromnak hívom. :)

2013. jún. 24. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Az a csoda ha még nincs leépülve.
2013. jún. 24. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:
A szintetikus kannabinoidoknál a tiszta porból elég lehetne általában 0,01 is, de persze nem lehet kiszámítani, hogy a "bio"fűnél mennyi növényre mennyi port raktak rá. A tolerancia ugyanúgy kialakulhat, mint (egyeseknél) a THC-val is. A tapasztalatok szerint azonban inkább a pszichózisra és akut rosszullétre van esély, de hosszabb távú mellékhatásoktól még mindig nem nagyon tudunk. A leállást viszont nem mondják nehéznek, kisebb a kattogás/sóvárgás a műfüvek után, mint az igazi fű/THC után. Lásd pl. itt: [link]
2013. jún. 26. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
A bio fű egy kalap sz*r,és még jobban rálehet szokni mint a rendes fűre mivel szintetikus...a haverodnak meg mondd meg szivjon marcsit mert a herbalba majd beledöglik!Simán lebénul tőle a tüdőd. Én 2évig szivtam és a kórházat is megjártam miatta mert nem kaptam levegőt normálisan 3hónapon keresztül, bevolt vizesedve a tüdőm! Az a probléma hogy sokan azt sem tudják mi az a herbal/bio fű. Persze hogy egyáltalán nem bio... a lehető legkárosabb.Gyűlölöm! A rendes füvet azóta is szívom előtte is szívtam de sosem volt rá panaszom! Azt sem szabad túlzásba vinni de az a földből nő ki Isten adta nekünk A RENDES FŰ A BIO! SENKI SE SZÍVJON BIOT HA KEDVES AZ EGÉSZSÉGE, AKKOR MÁR MARIHUANA!
2013. aug. 9. 20:41
 9/11 anonim válasza:
100%
Jah mindenki szívjon igazi bio-t ne a mű bio-t :D. csak az a baj hogy mondjuk 2-3 éve alig lehet rendeset találni ami adagra meg minőségre is ott van. oké nem pestről beszélek hanem mondjuk egy vidéki nagyvárosról pl kecskemétről nincs rendes vagy csak a szerencsések tudnak jót szerezni. ez a szintetikus cucc meg hát könnyen elérhető kattintasz kettőt és holnap már jön is. a hatását nem tudom milyen nagyon kíváncsi vok rá lehet kipróbálom de a megoldás a legalizálás lenne és akkor az emberek nem döglenének meg ezektől az ismeretlen szaroktól hollandok belátták amerikába is belátták (2 államban népszavazás döntött a legalizálásról) úgy nyerhetnek ha nem harcolnak és a bevételeket felvilágosításra kutatásra függők kezelésére fordítják jelentős részben
2013. okt. 19. 23:43
 10/11 anonim válasza:
100%
Mármint a legalizálásból származó bevételeket, mert bárki bármit mond jelentős pénzeket hoz. (ipari méretekben a termesztés grammonkénti ára nagyon alacsony, munkahelyteremtés a termesztés szállítás és elosztás szintjein, turizmus, adó bevételek.... ja meg azok a dollár milliárdok amik felszabadulnak mert már nem kell finanszírozni a drogháborút) És ha az USA 2 államában már ma legális akkor holnap már 3-ban lesz az... szóval csak idő kérdése és mind 51 államban és más országokban is legális lesz és remélem még az én életembe bekövetkezik a hazai legalizálás.
2013. okt. 19. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!