Gomba + bélyeg =?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy ugye a gomba hatása alatt nincsenek "bad Flasshek" ellentétben a bélyeggel szemben ahol akár 1-2órát is lehet borzalmasan utazni...
na most a gomba csak vidámságot okoz (magamon tudom) de mivan ha bélyeggel keverem?Még nem csináltak vele elv kisérletet de nagy veszélye lenne?Előrre is köszönöm a normális válaszokat!:)
2013. jún. 22. 08:36
1/7 anonim válasza:
Nagyon szeretnék normális választ adni, de sajnos nem értem a kérdést. ☻
2/7 an00nym válasza:
3/7 anonim válasza:
ááááá :DDDDD geccc, betépve ezen a kérdésen!!! mekkorát röhögtem??!! :XDDDD
5/7 anonim válasza:
Mentális betegség,legalábbis ideiglenes az biztosan! Megcsavarja az elmédet az 1000%
6/7 anonim válasza:
Gomba+bélyeg=iszonyat káosz
Gondolj bele,az csak felerősíti a bélyeg negatív hatását,ami nagyon rossz lesz.
Ki ne próbáld,mert megkattansz.
Ha nem bírod a bélyeget,dobjál felet az is elég lesz.
Ha már tudod élvezni az egészet is,még akkor sem gondolkodnék gombán,inkább szívj rá egy cigit,az is felerősíti a hatását.
Külön-külön mindkezző jó.Még sosem kevertem,de nem rossz ötlet:)
7/7 anonim válasza:
nekem szörnyű volt, de ha alapból jó szokott lenni a triped, akkor jól is alakulhat. de NE egyedül, gondolom ezt tudod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!