Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A külföldi bélyegek közt is...

A külföldi bélyegek közt is vannak olyan ritkaságok, amik sokat érnek?

Figyelt kérdés
Előpecáztam a gyűjteményem és rengeteg külföldi van...ezek is érhetnek valamennyit? Vagy csak a magyar ritkaságok?

2013. jún. 12. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
nem, ez csak Magyarország privilégiuma....
2013. jún. 12. 09:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmm...köszi :/ :)
2013. jún. 12. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ma még lehet-e ilyent kapni, de árusítottak régebben úgy bélyegeket, hogy mindenféle össze volt fóliázva egy kartonlapra. Ápiszban volt kapható. Ezeken volt postabélyegző lenyomat is. Csak arra szolgált, hogy a gyerekek megismerjék és megszeressék a bélyegeket. Az egyes daraboknak nincs értéke.

Ha a te bélyegeid is ilyenek, akkor ne nagyon számíts arra, hogy pénzzé teheted. Nagy tömegben forgalomba hozott bélyegek voltak, nem ritka, alkalmi, netán tévnyomatok.

Anno azért szerettem, mert Új-zélanditól kanadai bélyegig mindenféle található volt köztük.

2013. jún. 12. 09:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem, hát vannak nyomatosak is, meg anélküliek is...:)

Azért, köszi Neked is :)

2013. jún. 12. 09:39
 5/6 LACI115 ***** válasza:

Természetesen külföldi bélyegek között is van értékesebb és még értékesebb és vannak olyanok is amiknek csak nagyon minimális az értékük.

Javaslatom: Vidd be a Darabanth kft-hez (Bp. Andrássy út 16. 1. em.)Ők megmondják az értéket.

2013. jún. 13. 10:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Ha esetleg pest fele sodor valami, akkor elviszem magammal :) De csak hogy úgy felmenjek oda, elég messze lenne :/ :(
2013. jún. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!