A külföldi bélyegek közt is vannak olyan ritkaságok, amik sokat érnek?
Nem tudom, ma még lehet-e ilyent kapni, de árusítottak régebben úgy bélyegeket, hogy mindenféle össze volt fóliázva egy kartonlapra. Ápiszban volt kapható. Ezeken volt postabélyegző lenyomat is. Csak arra szolgált, hogy a gyerekek megismerjék és megszeressék a bélyegeket. Az egyes daraboknak nincs értéke.
Ha a te bélyegeid is ilyenek, akkor ne nagyon számíts arra, hogy pénzzé teheted. Nagy tömegben forgalomba hozott bélyegek voltak, nem ritka, alkalmi, netán tévnyomatok.
Anno azért szerettem, mert Új-zélanditól kanadai bélyegig mindenféle található volt köztük.
Értem, hát vannak nyomatosak is, meg anélküliek is...:)
Azért, köszi Neked is :)
Természetesen külföldi bélyegek között is van értékesebb és még értékesebb és vannak olyanok is amiknek csak nagyon minimális az értékük.
Javaslatom: Vidd be a Darabanth kft-hez (Bp. Andrássy út 16. 1. em.)Ők megmondják az értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!