Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhatnak a térdeim?

Mitől fájhatnak a térdeim?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, fiú.

Eddig semmi gondom nem volt a térdeimmel, kivéve pár sportsérülést, amit a 7 év röplabda alatt összeszedtem.

Körülbelül 3 hete úgy fájnak a térdeim, hogy alig bírok felmenni a lépcsőn, a járás csak csak megy, de nagyon nehezen. A röplabdát abbahagytam, az miatt már nem lehet.

Kezelem itthon amennyire bírom, kenem Voltarennel, és Rheumon géllel, mikor hogy. Nem javult semmit. Sőt egyre rosszabb, és elviselhetetlenebb.

Már sokszor mondtam itthon is, hogy talán meg kéne nézetni, de nem nagyon hiszik el, hogy ennyire fáj.

Ha valaki tudna valami megoldást mondani, vagy valami tippet, nagyon megköszönném!

Üdv.

2009. okt. 12. 17:47
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló problémám volt (tenisz sérülés), az orvos műtétet javasolt, aztán egy ismerősöm ajánlotta a Proenzi3 kapszulát, az pedig a patikában akciós volt, ajándékba kaptam a kapszulához kenőcsöt, szorgalmasan szedtem a kapszulát és kenegettem a térdem, mára a műtét el van felejtve. Szerintem egy próbát neked is megér.
2009. okt. 12. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, még várom a válaszokat!
2009. okt. 12. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy sportorvost látogatnék meg,az még ingyenes is.Amúgy lehet hogy a koroddal jár,nem vagy magas véletlen?
2009. okt. 14. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát most vagyok 172cm, apum 187cm. Lehet, hogy a növéstől fájnak?:O
2009. okt. 14. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!