Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ebből hogyan és mennyi idő...

Miikulásja kérdése:

Ebből hogyan és mennyi idő alat lehet kocka has? További infó lent!

Figyelt kérdés

[link]

14 vagyok heti 4 szer rendszeresen focizok regel: 70 hasprés

este :2x70

napi töbszöri étkezés

2013. jún. 20. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
kb 1év vagy kicsivel több is, hacsak nem állsz rá szó szerint kockára dolgozni, amit te csinálsz az csak erőnlétinek felel meg, tehát tartasz egy szintet, iktass be durvább eredményesebb tréninget
2013. jún. 20. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy soha, mert ezt a genetika is befolyásolja. Milyen típusú izmok, a test melyik részén intenzívebbek, az örökletes.

Ebben a korban ennyi edzéssel vékony testalkat mellet már kockásnak kellene lennie. Befolyásolhatja az is, hogy milyen aktív volt a gyerekkor.

2013. jún. 20. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi az hogy már kockásnak kéne lennie? 14 évesen még gyerek az ember, nem sok gyerek mászkál kigyúrt izmokkal:)

Szerintem az oké, hogy naponta többször étkezel,de nem mindegy hogy mit. Egyél sok húst, tejterméket mellé meg zöldségeket. Simán lehet kockás hasad ha ezt betartod és továbbra is edzel.

2013. jún. 20. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan már 3-as! Pont, hogy egy egészséges parasztgyereknek gyúrás nélkül kockahasa van ebben az életkorban. Csak most ezek az elkényelmesedett számítógép függő kölykök hiszik, hogy a chips meg kóla mellett, míg jön le a film meg a játék néhányszor felhúzzák a lábukat és kész a "reszelő".
2013. jún. 20. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:
nem eszek chipset vizet iszok nem kólát nem vagyok elkényelmesedet gyerek most jön a nyár és elkeztem a regel este futást .
2013. jún. 20. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!