Mitől jöhttek ki ezek a csomók?
Figyelt kérdés
A hónaljamon szombat óta csomók vannak, amik borszasztón fájnak. Gondoltam izadságmirigy gyulladás. Strandon voltam szombaton és nem mostam le a dezodort. Gondoltam ezért. Ma még jobban fáj mint eddig... Olvastam a neten, hogy a patikában lehet venni rá kenőcsöt, vettem is. Most vettem észre (tegnap is éreztem, hogy fáj, de arra fogta, hogy meg kell jönni..) hogy a mellem szélén is van egy kis csomó ami szintén fáj és piros. Holnap elmegyek orvoshoz. Szerintetek ez mi lehet? Nagyon bepánikoltam. Ja és most kb. fél órája a torkom is elkezdett fájni. Tegnap rosszul voltam, alig tudtam menni, a fejem fájt meg szinte mindenem. Arra fogtam biztos napszúrást kaptam, mert mára ez elmúlt szinte teljesen.2013. jún. 19. 17:12
1/1 anonim válasza:
Bekaptál valami fertőzést (baktérium,gomba)a strandon.
Ne rugózz rajta annyit, mert annál több "tüneted" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!