Torokfájásra otthoni praktikák? Kamilla tea jó?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 08:21
1/10 anonim válasza:
Mézes grog, forralt kólás rum, stb.
5/10 anonim válasza:
Valaki írta hogy "mézes tej".Butaság,ha az ember beteg,főleg ilyen léguti betegségeknél nem ajánlatos tejes dolgokat enni-inni ugyanis a tejben baktériumok vannak.(ki nem hiszi járjon utána).Én mézes fokhagymát ajánlok.Kiskanál mézben fél összetört gerezd.
6/10 anonim válasza:
én irtam a mézestejet, nem tudom mi van, meg mi nincs benne, de nekem mindig hasznàlt ezért is javasoltam, nem kinyirni akarok senkit, de ami jo az jo! A fagyi is lehet tejes, de az is mulasztotta màr el a torokfàjàsom!
7/10 anonim válasza:
Lehet neked bevált,de én azért írtam mert nem egy dokitól hallottam hogy nem a legjobb betegség alatt tejterméket fogyasztani.De mindenki azt csinál magával amit akar.
8/10 anonim válasza:
Citromos viz.Rendes citromnak a leve egy pohár vízben.ISTENI
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. okt. 12. 20:33
10/10 anonim válasza:
kamilla tea is jó:)ártatni nemárt ha megiszol pár pohárral:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!