Véradás után tényleg kevesebb lesz a menzesz?
Figyelt kérdés
Több nőtől hallottam már, de szerintem ez nem befolyásolja...vagy mégis?2013. jún. 19. 10:54
1/4 anonim válasza:
Nincs benne logika, a vérzés mennyisége a méhnyálkahártya vastagságától függ, ha jól tudom.
2/4 A kérdező kommentje:
pontosan, de ők váltig állítják, hogy sokkal könnyebb nekik, vagy 3 hónapig sokkal kevesebb a menzeszük..évente 3-4-szer adnak vért, szinte csak e célból...
2013. jún. 19. 11:03
3/4 anonim válasza:
Ez hülyeség, a menstruációs vér teljesen más vér, mint amit levesznek véradáson. Én vérvételre járok negyed évente, nem kis mennyiséget vesznek le, mégse lett kevesebb a menzeszem.
4/4 anonim válasza:
Én pont most adtam vért pár napja, nem tudom ha kevesebb lesz, ma jött meg de sokkal jobban fáj mint máskor, lassabban kezdődik de ez még csak az első nap, bármi lehet még, szerintem normalis lesz. Azóta nemtudom ha számít valamit de a szédülés el kellett volna múljon mégis egyre durvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!