A testemen sok anyajegy van, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Voltam többször is bőrgyógyásznál, el is távolítottak párat "hagyományos - szikés" megoldással de rondább heg maradt helyette. Elmentem egy magánrendelőbe hogy majd lézerrel nem lesz nyoma (barátomnak semmi nem látszott utána) és az orvos mondta, hogy pattanásos típus vagyok ezért nem fog szépen gyógyulni és az anyajegyek helyén nagy fehér "gumók" lesznek. Ilyen esetben mi tévő legyek? Az önbizalmamat is rontja, idén a strandokon egyből beugrottam a vízbe, hogy mások ne is lássák :) Ha testemet izmosítom tudnám kompenzálni a látványt?2009. okt. 11. 19:43
1/2 anonim válasza:
Hehe,ha izmositod magad,akkor se tünnek el,sőt el kell keseritselek,az évek múltával még több lesz rajtad,főleg ha napozol is,ez van...!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy az izommal eltüntetem csak hogy valami nézni való is legyen :) A másik, hogy pont emiatt nem napozom.
2009. okt. 12. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!