Ádám márta kérdése:
Rehabilitáció? Van még esély, hogy rehab ellátást megállapítsanak?
Figyelt kérdés
Féléve,hogy megvonták a rokk. ellátásomat, kérvényeztem,hogy rehab. ellátást folyósítsanak, az egészségi állapotom miatt. a látásom is megromlott,nehéz munkát nem tudok végezni,hosszabb ideig ülni sem.2013. jún. 17. 15:03
1/2 anonim válasza:
Próbálkozni lehet ne ne éld bele magad.Engem 2éve kidobtak amikor előszőr voltam, pedig nem dolgozhatok nehezet, vagy stresszeset,nem mehetek napra, hidegben sem lehetek. Erre a doki azt mondta hogy klimatizált irodában könnyű fizikai munkát végezzek. Mert olyan marha egyszerű munkát találni úgy hogy én szabom a feltételeket...!Rá volt még írva hogy rehabilitálható vagyok, de intézményi rehabilitáció nem kell.Nem kapok semmennyit!Diplomás anyuka vagyok, aki 2gyereket egyedül nevel, és kb hetente kell mennem különféle vizsgálatokra, ezenkívül fél évente kórházi befekvés.Ha nincs 500leletem akkor 1 sem. Aki igazán beteg azt leszarják.., már bocs.
2/2 A kérdező kommentje:
Válaszolt a Hivatal,nagyon kedvesen kérésemre,felkértek,még hiányzó leletek pótlására. Kardiológia vélemény(gondoznak), november 4-re kaptam időpontot!
2013. jún. 22. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!