Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet, hogy nem is kellene...

Lehet, hogy nem is kellene "műteni"?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy szívritmuszavarom van és katéterezni akartak de megfáztam ezért elmaradt. Valószínűleg ősszel mehetek újra. Az egyik kórházban csináltak ultrahangot aho láttak valamit, elmentünk oda ahol csinálták volna ezt és az orvos azt mondta, hogy csináljuk meg, mert ez nem fog elmúlni magától. Most mikor ott voltam 2 orvos is nézte, vagy 3/4 órán keresztül ultrahangoztak de nem látták azt amit a másik orvos. Az egyik tanárom pedig azt mondta, hogy 16 éves korában neki is ritmuszavara volt, meg is akarták műteni de nem engedte és 18 éves koràban elmúlt. Hallottam én is olyanról, hogy kamaszkorban előjönnek szívproblémák. Ez állítólag velem született, csak akkor tudnám, hogy eddig miért nem volt semmi bajom. Gyógyszer mellett január óta nem volt semmi bajom (azelőtt kb négyszer volt) egy hétre leálltam a gyógyszerrel és akkor sem.
2013. jún. 17. 10:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Még több szakvéleményre lesz szükséged, mert ezt így nem lehet megmondani.
2013. jún. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!