Mi lehet a baja a derekamnak/gerincemnek? Hová fordulhatok még? (Bővebben lent) 15/L
Kérdező!
Én is derékfájós vagyok, és meg tudlak érteni. De az MRI-nél jobbat mondani nem tudok. Írd meg nekünk, hogy mit találtak? Én az évek alatt a fájdalomcsillapító kenőcsnél, meg tablettánál jobbat nem tapasztaltam. Annak ellenére, hogy vigyáztam, ne emeljek "rosszul", általában minden évben 2 alkalommal azért előjött. Remélem, nélad megtalálják a baj forrását, és meggyógyulsz. Kívánom neked.
Szia! 2 gerincműtét után van egy kis tapasztalatom a témában. Ajánlom figyelmedbe az EGÉR vizsgálatot is. Ott is sok minden kiderül. Nem tudom milyen gyógyszert kaptál, nekem a Mesulid, és a Mydeton vált be, krémnek meg a rozmaring krém. Remélem meggyógyulsz, és elmúlnak a fájdalmak, lehet, hogy csak egy idegbecsípődés lesz.
Jobbulást...majd írd meg, hogy mi volt az eredmény. Szia
Akkor gondolkozz el rajta, hogy milyen lelki okok lehetnek, ami miatt a szervezeted így reagál...
Mi miatt nem akarsz meggyógyulni?
Kedves 15 éves!
Ez egy ostoba tévhit, hogy aki gyógyszert szed, az majd rászokik, és ezentúl csak gyógyszeren tud élni. Ha hvalami hiány keletkezik a szevezetedben, pl. egy nyomelem, vitamin, bármi, azt gyógyszerrel kell pótolni. Ha sikerül ujra beindítani a szervezeted saját termelését, akkor meggyógyultál rögtön. Ha nem, akkor állandóan pótolni kell. Vagy inkább azt vállalod, hogy csak púposan meggörnyedve, vagy négykézláb tudsz majd közlekedni? Nem lehetsz ennyire bután gyógyszer ellenes.
A lelki-cuccok nálam nem hiszem hogy valós ok lenne boldog vagyok és egészséges (ezt leszámítva) és járok gyógytornára, szóval próbálok meggyógyulni.
És kedves utolsó válaszoló nem gyógyszer ellenes vagyok csak nem hinném, hogy ez lenne a megoldás mindenre ugyanis bizonyított tény hogy később komoly gondokat okozhat egy fejlődő szervezetnek rendszeresen gyógyszert szedni, de azért köszönöm a válaszokat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!