Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy csökkent...

Hogyan érjem el, hogy csökkentse a marihuána adagját a párom?

Figyelt kérdés
Most ott tartunk,hogy minden nap 2x,de legalább 1x beszív. Ha kérem,hogy ne csinálja,akkor idiótasággal vág vissza,hogy pl.én meg ne olvassak blogokat. Régen én is szívtam,de gyereket akartunk,így letettem,akkor egy kis ideig ő is. Aztán még a terhességem alatt visszaállt rá és hiába kérem,nem hajlandó nem csinálni. Nagyon szar,mert állandó kísértésben vagyok emiatt és ezért ideges is vagyok. Van egy fiúnk,én nem akarok már szívni,meg semmi ilyesmit csinálni,ő miért nem képes lemondani arról a sz.rról,még értünk sem? Nem vesz komolyan,amikor megkérem,de hogyan nyomatékosítsam benne,hogy ez így zsákutcába vezet? Ha azt mondom neki,hogy elegem van,válasszon,akkor megsértődik és elmegy. Mindezek mellett egyébként rendesen dolgozik,mindenünk megvan,nincs okom panaszkodni. Teljében kétségbe vagyok már esve,tehetetlen vagyok..
2013. jún. 12. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A legokossabb, ha minél elöbb otthagyod, mert elszórja a pénzt, nem beszámítható, a gyereknek is rossz példát mutat, meg még téged is visszaszoktat, ha nem figyelsz.

Olyan emberrel, aki kábítószerfüggö, nem szabad együttélni. Még szerencséd van, ha a gyereknek nem lett töle baja.

2013. jún. 12. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi baja lett volna a gyereknek? És miért is? Azért nem kell ennyire felfújni,leírtam azt is,hogy rendesen dolgozik,semmiben nem szenvedünk hiányt. Csak egyszerűen zavar már,hogy csinálja,fent említett és más egyéb okok miatt.
2013. jún. 12. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

"Mi baja lett volna a gyereknek? És miért is?"

Mert a marihuana - mint MINDEN kábítószer - az igerendszert károsítja és attól hogy rövid ideig nem használja valaki, még nem múlik el a károsodás, és ez ak terhesség alatt a gyereknek is árthat.

"Azért nem kell ennyire felfújni,leírtam azt is,hogy rendesen dolgozik,semmiben nem szenvedünk hiányt. Csak egyszerűen zavar már,hogy csinálja,fent említett és más egyéb okok miatt."

Egyelöre még nincs egyébe baj,de idövel egyre több pénzbe kerül majd a kábítószer, kevesebb a megélhetésre, ezen kivül a munkahelyen is észreveszik és elküldik a fenébe, mert nem megbízhatóan dolgozik, aki be van állítva, és még veszélyes is lehet magára és másokra nézve is.

De ha neked normális dolog, hogy ilyen, akkor mit reklamálsz?

Csak a gyereket sajnálom, mert ilyen apa mellett garatnált, hogy ö is rászokik, mert azt látja otthon, hogy az apja állandóan ezt csinálja.

2013. jún. 12. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:

1.10 éve szív,mégis dolgozik,ebből ott probléma sosem volt,a munkáját rendesen végzi

2.sosem szív a gyerek előtt,de még a közelében sem,csak a kertben

3.fél év alatt a fű teljesen kiürül a szervezetből

4.nem rinyálok,de ha nem értesz hozzá és nem tudsz semmit a fűről,csak annyit,hogy drog,akkor ne mondj már hülyeséget

2013. jún. 13. 08:16
 5/8 Flector 67 ***** válasza:
75%
Ó kedves Kérdező elnézést. Ha Te ennyire tájékozott vagy, miért itt kérsz tanácsot? Mellesleg miből szűrted le, hogy nem árt? Főleg az idegrendszernek.
2013. jún. 13. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy milyen szinten álltok közös családi programok beütemezése terén, valamint milyen műszakokban dolgozik a párod de esetleg lehetne kompromisszumot kötni. mégpedig úgy, hogy megállapodtok abban hogy hét közben hanyagolja a füvezést, majd péntek este annyit szív amennyit akar, majd szombatra ha időtök engedi beütemeztek egy családi programot, szombat este pedig ismét szívhat annyit, amennyit akar. így első hangzásra látszólag neki kedvezőtlenebb, de ha jónak bizonyulnak a családi programok, akkor idővel ő is megállapíthatja hogy megéri így. láthatja majd hogy sokkal kellemesebb egy spangli elszívása egy kemény hét munka után :)
2013. jún. 13. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
utóbbi vagyok, azért hozzátenném hogy idővel azért az ideális mégiscsak az lenne hogyha lecsökkentené havi kétszeresre az adagját, mert sok apró jóból azért idővel mégiscsak megárt a sok. Ugyan alkatfüggő dolog ez, de mint ahogy az alkohollal is mondani szokták, mértékkel fogyaszd
2013. jún. 13. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod! Ilyen dolgokra gondoltam segítség gyanánt,hogy talán van valami tippetek. Nem akarom egyből a mélyvízbe dobni,hogy márpedig most egyik napról a másikra abszolút semmi,csak fokozatosan. Engem nem zavar,ha egy héten mondjuk egyszer elszív egyet,legyen az vasárnap pl. Engem a mindennapos beállás zavar. Ez jó ötlet,amit írtál utolsó,remélem tudjuk kivitelezni (már a csökkentős részét,mert programokat azért szoktunk csinálni). Neki ez olyan,mint másnak egy sör munka után. Csak sokan nem értik és tudás nélkül papolnak. Tény,hogy a fű is drog,de korántsem olyan durva,mint mondjuk egy amfetamin és társai... Az butaság,hogy egyre többe kerül,vagy mit írtál válaszoló. Igaz,az is zavar,hogy költ rá,de még ez is bőven belefér a keretbe,így sem kell összehúzni a nadrágszíjat hó végén. Engem az zavar,hogy minden este olyan ellazult,túlságosan is. De megpróbálom a módszereddel :) meglátjuk,mi lesz belőle.
2013. jún. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!