Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha epilepsziás vagyok, akkor...

Ha epilepsziás vagyok, akkor ihatok alkoholt?

Figyelt kérdés

Itt persze nem hullarészegségre meg ilyen mérvű dologra gondolok,hanem pl egy max két feles vagy pezsgő vagy valami ilyesmi!

Kb 1/2 éve derült ki,hogy epilepsziás vagyok és rendszeresen szedek gyógyszert,napi 2 szemet!

Szerintetek ez belefér vagy inkább ne?

Csak mert ismerek olyat,aki epilepsziás és dohányzik és iszik is minden hétvégén rendesen,mondjuk azt nem tudom,hogy áll-e rendszeres gyógyszeres kezelés alatt...!

Aki tud az válaszoljon!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. okt. 8. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Általában nrem ajánlott, mert a központi idegrendszerre ható gyógyszerek és az alkohol általában erősítik egymás hatását. Váratlan reakciók is előfordulhatnak, de egyéni, hogy kinél milyen mennyiség okozhat gondot. Egy-két pohár könnyebb ital (nem feles..)még nem szokott problémát okozni, de azért csak óvatosan!
2009. okt. 8. 19:09
 2/2 anonim válasza:
És olyan ihat aki csak epilepsziás volt kb 2-3 éve hagytam abba a gyógyszer szedést .... így lehet ?
2015. ápr. 3. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!