Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megváltozni?...

Hogyan tudnék megváltozni? Mitől lehetnék bátrabb?

Figyelt kérdés

Mindig is irigy voltam azokra az emerekre,akik lazán veszik az életet és nem paráznak mindenen, mint én. Szeretnék megváltozni. Attól félek, kimaradok mindenből és egyszer csak ott találom magam a halálos ágyamon, és azon kesergek, hogy a saját gyávaságom miatt sehová nem jutottam el és nem vittem semmire. Nem tudom, mások hogyan csinálják. Pl. ha vki ideadna a kezembe egy repülőjegyet, hogy mehetek külföldre, visszaadnám, hogy én félek a repüléstől(még nem repültem) és különben is, hogyan boldogulnék én ott stb. Mindenen izgulok, régen még akkor is izgultam,mikor boltba kellett menni, féltem,de hogy mitől azt nem tudom megmondani. Totál hülyének érzem magam..Félek hivatalos ügyeket intézni, mert attól tartok vmi olyat kérdeznek amire nem tudok válaszolni és az meg milyen égő, persze bemegyek és elintézem, legközelebb pedig nem parázok annyit..Rettegek az orvosnál,ott mindig gyomoridegem van..Vizsga előtt teljesen kikészülök, alig bírok enni..Ha valakivel beszélni kell akkor is gyomoridegem van előtte pl.ha telefonálni kell vkinek akivel eddig nem beszéltem, akkor előtte időt adok magamnak hogy összeszedjem a gondolataimat és előre lejátszom magamban h mit fogok mondani stb. Szerintem másnak nincs ilyen gondja. Ők hogyan csinálják? Tudom, mindenki fél, csak sok emberen nem látszik, de én még náluk is többet parázok mindenen.:(:(

Azt mondják az ilyen emberre mint én, hogy nem is él...és igaz. De én élni akarok!! 23/L

2009. okt. 8. 16:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia,én is ilyen vagyok,de ha többen megyünk vhova akkor nem félek,csak ha egyedül kell csinálnom vmit,és e miatt nem nagyon tudok ismerkedni se,mert nem tudom hogy hogyan fognak elfogadni a többiekés hogy nem vagyok elég jó hozzájuk,csak ez azért rosszabb nekem mert fiú vagyok (és aki jelenleg tetszik az eléggé magabisztos lány,miatta is próbálok megváltozni), kb 1 hónapja tudtam meg hogy mért van ez:

[link]

A leírásod alapján Szerintem te is ilyen vagy.

És pár napja én is elhatároztam hogy megváltozok.Csak ezt az "alsóbbrendűségi érzést" kell legyőznöm.Úgy próbálom hogy nem gondolok ilyesmikre,ha beszélek valakivel.

2010. febr. 14. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!