14, éves vagyok is olyan 2-hette el keztem cigizni is azt hallotam hogy ha. Cigizzek akkor meg álhat a növekedésem ez igaz? .
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 10:05
11/13 anonim válasza:
15 vagyok. fiu. sok korombeli cigizik korulottem, de en soha. van 1 otletem hogy szokj le. privibe leirom, hogy ne itt legyen belole gond
12/13 anonim válasza:
Hogy állna már meg? Ekkora hülyeséget : D
13/13 anonim válasza:
Nem áll meg, de visszamarad. Mégpedig azért, mert a cigarettázás csökkenti a szervezet oxigén szintjét, így kevesebb oxigéndús vér jut a sejtekhez, amik különösen gyerek és serdülőkorban, dohányzó nők gyerekeinél magzati korban, nem képesek megfelelően fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!