Mi fog történni a fejfájás ambulancián?
Hasonló cipőben járok én is... nekem a quarelin már fél éve nem használ. Felírtak morfiumos gyógyszert és az utóbbi 1-2 hónapban már az is csak csillapítja (!) a fejfájást...
A fejfájás ambulancián részletesen ki fognak kérdezni...mikor fáj a fejed, mennyi ideig fáj, milyen gyakran, befolyásolja-e a valami, van-e a családban fejfájós stb stb. Valószínűleg MRI-t is készítenek majd és lesz reflexvizsgálat, meg ilyenek, hogy csukott szemmel tedd a mutatóujjadat az orrodra...
Sajnos nekem nem sokat segített a doki az ambulancián, mert továbbra is eszméletvesztés szintű fejfájásaim vannak, de remélem te sikerrel jársz és meggyógyulsz!:)
Már azóta túl vagyok rajta.
Engem stroke uhra küldtek, az agyi ereket vizsgálták. Még nem jött meg az eredmény.
Továbbá szemészetre kell még mennem, szeptember végére kaptam időpontot és labor vizsgálatra. Első körben ennyi, majd vissza az ambulanciára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!