Ha megvagyunk fázva (meghültünk, náthások vagyunk) akkor hol szokott fájni a fejünk?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a homlokunk fáj,vagy elöl a fejunk,vagy hátul vagy esetleg az egész fej fáj.???2013. jún. 4. 09:53
1/3 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy hol kell fájnia.
Van, akinek itt és van akinek ott fáj.
Egy esetben van jelentősége, ha valakinek le van rakódva a váladék és nincs feloldva, nincs úgymond távoztatva, akkor a lerakódott váladék arcüreg vagy homloküreg gyulladást tud okozni és abban az esetben kifejezetten az arc vagy a homlok fáj. Viszont ott fontos, hogy az ember orvoshoz menjen! Nem mintha amúgy nem lenne az, de ott már orvos által felírt gyógyszer szükséges, nem csak tünetenyhítő.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem csak azért kérdeztem mert nkm a homlokom fáj s nagyon látszólag megvagyok fázva.S azért kérdeztem ,hogy tudjam meg hogy csak a homlokunk fáj vagy esetleg a fejrészen más is.Köszönöm sokat segítettel.
2013. jún. 4. 10:07
3/3 anonim válasza:
Az lehet homloküreg gyulladás!
Amúgy nekem megfázáskor olyan érzés van a fejemben, mintha egy lufit fújnának benne felfele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!