jó ideje megvan már,nem emlékszem mióta.időnként ,megduzzad,piros lesz a környéke,máskor lelapul,normális.Mikor megduzzad,hullámos a felülete,olyan minha soksok kicsi lenne egymás mellett szorosan összenőve. Lehet gond vele?
Menj orvoshoz, szerintem nagyon csúnya. Egyébként bármiféle elváltozás az anyajegyen nem normális. Szóval bőrgyógyász!
2009. okt. 8. 14:46
2/8 anonim válasza:
Én az anyajegyeimmel évente elzarándokolok a bőrgyógyászhoz. Ő jól megnézi speciális nagyítóval, hogy nincs-e kóros sejtburjánzás. Ugyanezt javaslom neked is.
2009. okt. 8. 14:47
3/8 anonim válasza:
Az anyajeggyel nem szabad viccelni. Elrákosodhat. A bőrgyógyász meg fogja vizsgálni, és eldönti, hogy maradhat, vagy el kell távolítani. Jobb félni, mint megijedni. A bőrrák elég gyorsan terjedhet, nem éri meg neked egy egyszerű vizsgálat, hogy megnyugodj?
2009. okt. 8. 14:56
4/8 anonim válasza:
Szia!
Kozmetikus vagyok, és bár a kép nem a legjobb, de látni, hogy van udvara körben, ami azt jelenti hogy van gyökere. Mindenképp menj el vele bőrgyógyászhoz, ha lehet akkor magánrendelésre, mert sztk-n csak ránéznek és azt mondják majd, hogy figyeld..
De mivel irtad, hogy láthatóan változik, és ha még pluszban olyan helyen is van, ahol állandó súrlódásnak van kitéve, akkor jobb levetetni minél előbb.
L/22
2009. okt. 8. 14:59
5/8 A kérdező kommentje:
hátul van a combomon...főleg menses előtt szokott beduzzadni,de van mikor máskor is.hát igen,ott biztos surlódik eléggé...de valszeg magánrendelésre nem lesz pénzem.mennyibe kerülne az ilyen?
2009. okt. 8. 15:03
6/8 anonim válasza:
Nekem állami kórházban ambulánsan leszedték, teljesen ingyen.
2009. okt. 8. 15:39
7/8 anonim válasza:
Sztk-ban is beutalnak levetetni! Olyan nincs, hogy nem foglalkoznak vele. Ezt jobb lenne minél előbb levenni. A bőrgyógyászok nem szeretik a változó anyajegyeket, és nem is várnak addig, míg baj lesz belőle.
22/L (ápoló)
2009. okt. 10. 19:35
8/8 A kérdező kommentje:
elmentem még aznap házidokihoz,aki írt beutalót,de inkább bejelentkeztem egy magánhoz.nem merek elmenni az itteni állami kórházba,mert eddig aki volt bent ismerős,mindenkivel úgy bántak mint a kutyával,volt hogy nagyobb baja lett mint mielőtt bement...:S (tatabányai kórház...) szal 10ért megcsinálja mindennel szövettannal együtt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!