Lehet ebből bajom? Nagyrutinnal kapcsolatos
Állás miatti alkalmassági igazoláshoz kell nagyrutint csináltatnom - majd az eredmény bevinni a cég orvosához. Irodai munka, így gondolom leginkább a fertőző betegségeket nézik az eredményeken. Tudtommal teljesen egészséges vagyok.
Viszont két gondom van: reggeli kávé nélkül önveszélyes vagyok, egyszerűen nem bízom benne, hogy balesetmentesen eljutok a vérvételre, annyira nem ébredek fel nélküle.
Másrészt amint felébredek - függetlenül az esti folyadékfogyasztástól, az ágyból első utam pisilni vezet.
Mivel vért és vizeletet is néznek, mennyire torzíthatja el az értékeket, ha kávézom (édesítővel, tejjel) és nem a reggeli első vizeletet kapja a labor?
Vagy ebben az esetben maximum nekem szólnak, de a munkaalkalmasságomat nem befolyásolja?
Nyugodtan igyál egy kis kávét cukor nélkül, és menj wc-re.
Nem lesz semmi gond, nem műtét előtti kivizsgálásra mész.
Irodai munkánál nagyon durva dolognak kell lenni, ami alkalmatlanná tesz. Nem is értem, minek ez a felhajtás.
pisit üvegben szokás vinni
kávét viszont NE igyál ugyanis bizonyos enzimértékeket befolyásol és nem lesz jó a teszt
Na, közben eü-s ismerős felpörgette a vizsgálatot, viszont már landolt bennem fél kávé meg egy cigi, mire csörgött a telefon, hogy fussak, még bepasszíroznak laborra. A vércukrot kivették a vizsgálatból (orvos szerint az alkalmasságihoz nem kell annak az eredménye és a kávém miatt amúgy is fals lenne), a többit nem befolyásolja szerintük.
De nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!