Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Próbáltátok már a mesterséges...

Próbáltátok már a mesterséges ájulást?

Figyelt kérdés
Nektek összejött? Ha igen, hogyan csináltátok?
2013. jún. 6. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én csak olyat, ha sokat ülök, hirtelen felállok és leesik a vérnyomásom. Egyszer ez történt besötétült minden, majd a radiátor mellett ébredtem egy nagy púppal a fejemen(pár másodperc alatt magamhoz tértem) :D
2013. jún. 6. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez történt ,csak én amikor felállok és nyújtozkodok (Akkor sikerül),elsötétül minden ,nem birod kinyitni a szemed,és szédülsz,ennek a következménye hogy elesel.De tök jó.XD
2013. jún. 6. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:

igen , egyszer kirpolbáltam...

De ne tedd, nem jó dolog..:

Én megbántam.. ha rosszul sült volna el, akkor agykárosodást kaphattam, lehet hogy most is kaptam agykárosodást.

2013. jún. 6. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt mondtam én is, de nem csukod be a szemed úgy sötétül be minden :D
2013. jún. 6. 15:03
 5/11 anonim válasza:
És ennek mégis mi az értelme?? o_O
2013. jún. 6. 15:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Kosz az eddigi valaszokat!:)

Tudom nem kell dicsekednem vele, de en mar probaltam a noveremmel! Itt a gyakori kerdeseken bukkantam ra, mert keresttem valamit, es ratalaltam!:D Gondoltam, hogy kiprobalom, hiszen semmi rossz nem szarmazhat belole, es gondoltam, hogy ugysem fog sikerulni!

Hat fogtam magam es kiprobelttam!:D Leggugoltam, 1 percig mely levegoket vettem, utana felalltam, vettem egy nagy mely levegot amit nem engedtem ki, a noverem megszoritotta a melkasaom, aztan nem emlekszem semmire, elsotetult minden, o kifogott, letett a foldre, es egy kis ido utan magamhoz tertem. A kezeim le voltak zsibbadva es remegtem, nem emlekeztem utana semmire! Aztan helyrejottem!:D

Jo buli volt!:D

2013. jún. 6. 15:20
 7/11 anonim válasza:
Hát szerintem annyira azért nem jó buli. Az ájulás így sem tesz eléggé jót az agynak, nem hiszem hogy ezzel kéne szórakozni, de te tudod :D
2013. jún. 6. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Hehehe.. általános iskolás szép emlékek. Már akkor is igen kísérletező kedvű voltam.. azóta pedig... nyehehe.
2013. jún. 10. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
lehet ilyet egyáltalán?
2013. júl. 9. 12:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehet!:D
2013. júl. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!