Próbáltátok már a mesterséges ájulást?
igen , egyszer kirpolbáltam...
De ne tedd, nem jó dolog..:
Én megbántam.. ha rosszul sült volna el, akkor agykárosodást kaphattam, lehet hogy most is kaptam agykárosodást.
Kosz az eddigi valaszokat!:)
Tudom nem kell dicsekednem vele, de en mar probaltam a noveremmel! Itt a gyakori kerdeseken bukkantam ra, mert keresttem valamit, es ratalaltam!:D Gondoltam, hogy kiprobalom, hiszen semmi rossz nem szarmazhat belole, es gondoltam, hogy ugysem fog sikerulni!
Hat fogtam magam es kiprobelttam!:D Leggugoltam, 1 percig mely levegoket vettem, utana felalltam, vettem egy nagy mely levegot amit nem engedtem ki, a noverem megszoritotta a melkasaom, aztan nem emlekszem semmire, elsotetult minden, o kifogott, letett a foldre, es egy kis ido utan magamhoz tertem. A kezeim le voltak zsibbadva es remegtem, nem emlekeztem utana semmire! Aztan helyrejottem!:D
Jo buli volt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!