Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A mesterséges ájulástól lehet...

A mesterséges ájulástól lehet baja az embernek?

Figyelt kérdés

Nos... Ma kipróbáltuk, hogy milyen ha mesterségesen elájul az ember.

-leguggoltunk

-mély levegőt vettünk (10-et)

-felálltunk

-a mögöttünk lévő ember megszorította a mellkasunkat addig amíg el nem ájultunk.

Na akkor. Hogy ez mire jó?

Először is, én még nem ájultam el kíváncsi voltam milyen érzés.

Másodszor, szerintem nem én voltam az első aki ezt kipróbálta.

Harmadszor, ez nem egy elítélendő dolog szerintem.

Negyedszer pedig, csak annyit erről, hogy kb. 5 másodpercre nem voltam magamnál. Kérdés: Ebbe az egészbe bele lehet halni? Csak mert ha belegondolok, hogy ha valaki elájul, akkor az nem hal meg. Szóval....?

2013. máj. 22. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Veszélyes. Nem tudod, hogy nincs-e rejtett betegséged. Sok betegség rejtőzködik a szervezetben, és csak provokáció hatására jelenik meg.

Pl. érfejlődési rendellenesség, szívbetegség, ...

Ezekben az esetekben pedig súlyos szövődményhez is vezethet az ájulás.

2013. máj. 22. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Gondoltam, hogy nem egészséges dolog ez az egész, de én úgy gondoltam, hogy ha egyszer kipróbálom, akkor semmi bajom nem lehet. Természetesen, csak egy pár másodpercre "ájultam el" már ha ez ájulásnak számít.
2013. máj. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!