Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy a baj? Van okom az...

Nagy a baj? Van okom az aggodalomra? (A "lényeg" a kiegészítő-szöveg második felében van. )

Figyelt kérdés

Ma délelőtt történt: vágtam ki a kertben a vadhajtásokat, és egyszer csak éreztem egy csípést a hasamon. (Vékony pólóban voltam.)

Kb. fél percig nem törődtem vele, de aztán felhúztam a pólómat, és észrevettem a köldökömtől jobbra kb. 1 cm-re egy kis, apró piros csípésnyomot, amely körül néhány cm-es területen be volt pirosodva a bőr. Néhány perc múlva, alig észlelhetően feldagadt maga a csípés, de azóta leapadt, és csak egy kicsit piros. Biztos, hogy nem szúnyogcsípés.

Nagyon aggódom, mert láttam a National Geographic-on egy filmet, melyben részben arról volt szó, hogy egy lovat megcsípett egy bagócs-faj, pont a hasánál, és egy idő múlva a máját, és a hasüregét ellepték a hatalmas légylárvák, és élve, belülről felfalták, közben nagy fájdalmai voltak. Mondták, hogy sok ló hal meg emiatt.

Mi van, ha engem is egy ilyen légy csípett meg??? Nagyon aggódom!! :( :S

2013. jún. 5. 11:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy még sokáig élek.
2013. jún. 5. 12:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Bár nem akarom elkiabálni...
2013. jún. 5. 12:24
 13/13 anonim válasza:

Hello!

Élsz még? :D

2015. okt. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!