Idegbeteg vagyok, vagy csak a kamaszkor?
Komolyan mondom, hogy már nem tudom mi van velem.. Pár napja minden szarságon felidegesítem magam, de ami ma volt az már sok. Kb. nem lehet hozzám szólni, mert ha valaki olyat mond ami nem érdekel akkor elkezdek pattogni. Ráadásul türelmetlen vagyok, ma találkoztam haverokkal és kb. 15 percet kellett sétálnom még oda érek erre minél jobban siettem, hogy érjek már oda gyorsan és minden bajom volt. Mikor ott voltam akkor meg már együtt elvoltunk. Aztán levittem a kutyát. Sok biciklis jött akiket mindig kerülgetni kellett erre már csak annyit mondtam, hogy "f*szom a sok biciklisbe" és felmentem. Aztán meg akartam tanítani egy trükköt a kutyámnak, (nagyon okos és gyorsan tanul, de hozzá is kell türelem) erre nem csinálta meg egyből és azon is felhúztam magam, de már úgy, hogy bőgve mentem a szobába. Pedig senkit nem akarok megbántani és a kutyusom is imádom és nem tudom mi van velem. Most kéne majd megjönnie is, de nem tudom mennyi összefüggés van a lét dolog között mivel sose vagyok ilyen mikor megvan meg előtte se. Vagyis eddig ilyen nem volt...Szerintetek? Amúgy nem tart rég óta.. El fog ez múlni?
15/L
A havi vérzés előtt néhány nappal nagyon sok nő rendszerint idegesebb a szokásosnál, ha erről van szó akkor ne aggódj emiatt, el fog múlni... :)
Eleve ha már tanúsítottál annyi önkritikát, hogy belásd: "te nem ilyen vagy!" akkor már nem hiszem, hogy "idegbeteg" lennél. Próbálj meg többet mosolyogni és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz! Ha nem segít, nem árt szakemberhez fordulni. A pszichológus megerősíthet abban, hogy egészséges, életerős tinédzser lány vagy! ;) (de az is lehet hogy gumiszobába zár és begyógyszerez muhahahaaaaaa >< najó rossz vicc volt)
17/L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!