Mennyi idő kb mire leszokik az ember az orrsprayről?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 19:03
1/6 anonim válasza:
Leszokni??? Életemben nem fújtam be az orromba sprayt. Ne fújj bele, dobd ki a sprayt és ne vegyél máskor!
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom .. a kolléganőm 5(!) éve használja. Szerintem teljesen tönkrement az orr nyálkahártyája,ezért érzi ,hogy orrspray nélkül nem kap levegőt .Te milyet használsz ?
3/6 A kérdező kommentje:
rhinospray plust
2013. jún. 4. 19:19
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg,hogy váltasz tengeri sós orrspray-re,az ismerősöm is már ezt teszi.
5/6 anonim válasza:
42 éves vagyok. Már gyerekkoromban, kb.10-12 éves koromban egy megfázás miatt használtam először akkor még orrcseppet. Szépen lassan rászoktam, de úgy hogy 28 évig élni nem tudtam nélküle. Mindig, folyamatosan dugult az orrom, hol erősebben, hol gyengébben, de mindig be volt dugulva. Úgy nyúltam az orrcsepp, később orrspray után, mint a világ legtermészetesebb dolga lenne. Bizony rájöttem hogy függő vagyok, és tudtam hogy le kell szoknom valahogy róla. Olvastam hogy nagyon nehéz, és nem is lehet egyedül, de nekem sikerült! Úgy kezdtem, hogy vettem gyermek orrsprayt, és azt használtam hónapokig, majd az adagot el kezdtem csökkenteni, és szépen lassan észrevettem, hogy egyre kevesebbszer kell már. Napok, majd hetek teltek el, hogy nem kellett használnom, majd eljött a bizonyos fél év!!!, amikor egyáltalán nem használtam orrsprayt. Ma már csak nagyon ritkán fújok, akkor is gyermek orrsprayt, és csak megfázáskor. De az is igaz, hogy sokat fogytam, és akkor vettem észre a javulást nagyon, amikor az első 15 kilót fogytam le. Sok sikert, kitartást, nem könnyű, sőt, nagyon nehéz! Ha nem megy egyedül, kérj orvosi segítséget!
6/6 anonim válasza:
Az első mekkora marhaságot írt. Atya ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!