Miért nem veszi észre sok naív ember, hogy a gyógynövények sokkal hatékonyabbak és jobbak, mint a gyógyszerek?
mint pl. parlagfű is 1 kiváló gyógynövény, csak kipusztítják ,hogy több gyógyszer fogyjon és elhitetik az emberekkel hogy attól van a sok allergia miközben a kipufogó gáztól meg hasonlóktól
(utána lehet nézni annak aki nem hiszi el!!!!)
az orvosok nagy része is már csak arra hajt hogy menjenek az emberek költsék a pénzt náluk (amikor a gyógynövény meg ingyen van a kertből) azt meg lese szarják, hogy tényleg meg fog-e gyógyulni vagy csak CSILLAPÍTJA a betegségét a sok gyógyszer és utána meg jöjjön vissza ekkor meg akkor + plusz pénzt költeni de gyógyulás az 0...
velem is ugyan ez volt jártam a dokihoz, hónapokig semmi... aztán apám elmondta a "bajomra" megfelelő gyógynövényt ittam a teát meg amit mondott 2 hét után semmi bajom nem volt és nem csak csillapodott, hanem MEGSZÜNT a "bajom".
Vissza mentem a dokihoz elmondtam hogy meg gyógyultam aztán még ő volt meglepődve hogy, hogy lehet az! elmondtam neki hogy mitől, utána meg azt állította hogy ismerte apám hatásos módszerét
erre mondtam neki -de ha ez igaz miért azt mondta az első perctől a hülye dili bogyók helyett- (erre nem tudott válaszolni csak habogott)
sztem elég érdekes az egész hülye kormány, meg akik direkt tönkre teszik az országot-.-
"Viszont ne feledd, nem minden bajra megoldás a gyógynövény."
Aham, és melyik az az eset amire nem? Ha levágja a fejed a villamos? Mert akkor elárulom, hogy arra a latin orvostudomány sem jó.
Mert ez így nem igaz, azért.
A legtöbb bajra ugyanis még gyógynövény sem kell(ene), sokszor elég lenne a megfelelő táplálkozás és folyadékfogyasztás. Ja, és a mozgás.
A mai ember nem figyel a saját testére, kicsit sem. Inkább elmegy az orvoshoz, és elmondja neki, mi a baja, az orvos felír valamit, ami vagy jó lesz, vagy nem. Ha nem, akkor sem a beteg a hibás, hanem az orvos: rossz gyógyszert adott, megyünk másik orvoshoz, hátha az majd jót ad.
Miközben a legtöbb betegséget, tünetet és panaszt megszüntetné az, hogy odafigyelünk a saját testünk üzeneteire, és nem akkor kezdünk el gondolkodni, amikor már nagyon-nagyon rosszakat üzen - pl. erős fájdalmakkal, komoly rohamokkal.
23:59-nek: nekem eddig 12 tüdőgyulladásom volt. Az utolsó 4-et lábon hordtam ki, gyógyszerek nélkül, vitaminokkal és gyógynövényekkel. Amióta odafigyelek a testem üzeneteire, immáron 8 éve, egyetlen tüdőgyulladásom sem volt, de még náthám sem. A barátnőm tünetmentes Crohn-beteg - merthogy abból hivatalos orvosi álláspont szerint meggyógyulni nem lehet.
Az egyik ismerősömnek 12 éve mondják az orvosok, hogy csak három hónapja van hátra maximum (rák). Röhög rajtuk, 12 éve.
Kérdezőnek: ennek a kormányhoz semmi köze. Sőt, a politikához sincs. A kérdés az, hogy vállalod-e a felelősséget a saját egészségedért, vagy sem - ez nem a kormány feladata, nem is az orvosé. A döntés mindenkinek a sajátja, ahogy a következményeket is mindenki a saját testén fogja megtapasztalni.
Hát, azért a penicillin feltalálása előtt sokan meghaltak különböző fertőzésekben. Vagy a védőoltás előtt sok gyerek halt meg vagy betegedett meg a gyermekbénulástól, tuberkulózisban.
Ameddig csak gyógynövények álltak rendelkezésre, addig elég magas volt a halálozási arány.
Ma már a gyógynövények sokkal drágábbak, mint a gyógyszerek.
Könyebb 2-3000 ft-os antibiotikummal elintéznia a megfázást, mint költeni immunerősítő vitaminokra, és gyógynövényekre.
Sok ember szed multivitamint, de pl a D vitamin is nagyon fontos lenne aszervezetnek
magyarország jódhiányos, erre a sófogyasztásnál nagyon oda kell figyelni.
és tengeri halat sem eszünk mindennap. az Omega 3 pedig az idegrendszer és s zsívérrendszer elengedhetetlen tápláléka.
Az antibiotikumok előtt az Echinacea virágzott, meg a fokhagyma:)és a propolisz
de ezekből még nagyipari méretekben sem lehetne annyit előállítani, ami egy őszi -téli megfázsos időszakbna pl csak Európának kell.
És a betegségek jó részét táplálkozási hiánybetegség okozza-túletetettek vagyunk és alultápláltak-sokkal töb zöldséget és gyümölcsöt kellene enni, a hús és a tojás is mindennapos kéne legyen, a fehér lisztet, a tejet el kéne kerülni, ( sajt, túró, joghurt az jöhet)és akkor sokkal kevesebb lenne a beteg.
Plusz a sok folyadék, és a heti 2-3 x i intenzív mozgás:)
És ha mindez nem elég, akkor jöhetnek agyógynövények-de a biotiszatságúak ám! mert aföld szennyezett, és sok gyógynövény lehet, h eleve mérgezett talajban nevelkedik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!