Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti leszedetnétek az anyajegyet...

Ti leszedetnétek az anyajegyeteket ha javasolják, hogy le kell műteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én nagyon félek ettől,nagyon sok rosszat hallottam már erről,és fogalmam sincs most mit tegyek?
2013. jún. 4. 07:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi külföldön élünk, és a férjemnek sokat leszednek évente.

6 éve kezdödött(akkor volt 27 éves)amikor zavarta egy kiálló a hátán. Megnézette, és a doki mondta, hogy azzal semmi baj, de a lábán van egy ami nem tetszik. Ezt leszedték bevizsgálták, és rosszindulatú volt. Akkor körbe nagyon mélyen kivágták (mára már csak egy hosszú heg van a combján). Ekkor elküldték teljese kivízsgálásra, és megnéztette a doki egy egyetemi professzorral is, aki erre specializáloidott.

Azóta 5 éven keresztül 6 hónaponta kellett járni átvizsgálásra, és kb évente 3 anyajegyet szednek le és néznek meg, de szerencsére azóta egy sem volt rosszindulatú. Most már csak évente kell járnia.

Ez egyébként a tipikus gyerekkorban szerzett börrák, amikor is a szülök az elsö években nem kenték a gyereket a napon. Az átfutási idö kb 25-30 év.

2013. jún. 4. 08:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez nem szépség kérdése. Ha szép és azt mondják,jobb ha leveteted,akkor is érdemes,viszont vannak olyan elváltozások,amik nagyon csúnyák mégis maradhatnak,mert soha nem lesz velük probléma.

Vannak olyan bőr"daganatok",amik barnás színűek,de semmi közük az anyajegyhez. Ezeket természetesen lehet égetni,de anyajegy esetében alap,h mélyen az épben(környező szövetekben) szabad eltávolítani,méghozzá úgy,h ne sérüljenek a sejtek,márpedig égetésnél ez nem kivitelezhető teljes biztonsággal.

2013. jún. 4. 08:08
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:-) könnyebb lesz így dönteni
2013. jún. 4. 08:24
 14/15 anonim válasza:

viszont ha az arcon van az anyajegy és úgy vágják ki a helye tuti megmarad

én leakartam szedetni az arcomról és az orvos azt mondta hogy megmaradna a helye

2013. jún. 4. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ez nem szépség kérdése,ha azt javasolták,érdemes leszedetni. Az életed mehet rá!
2013. jún. 4. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!