Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem ihatok bort mit tegyek?

Nem ihatok bort mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan problémám hogy ha vizet iszok akkor garantáltan nagy hasmenésem lesz, de nem ez a gond hanem hogy a háziorvosom azt mondta hogy nem ihatok többet bort ha még élni akarok, még koccintóst se! Ráadásul cukorbeteg vagyok ezért üdítőt se ihatok meg amúgy se szeretem! Szóval magyarul igyak bort és dögöljek bele?

62/F

2013. jún. 2. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már legalább 20 éve nem iszom semmilyen szeszt, mégis egészséges vagyok. Bor nélkül elélhetsz akár száz évig is. Csak a cukrod miatt kell diétáznod.
2013. jún. 2. 17:27
 2/6 anonim válasza:
Igyá bort nyugodtan! Ám a sörrel mi a helyzet? Vagy igyá töményet bár az kicsit drága!
2013. jún. 2. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Viztől hogyan? Gondolom csapvíz, akkor vegyél üvegeset.
2013. jún. 2. 17:28
 4/6 tetro ***** válasza:
Ez kamu
2013. jún. 2. 17:31
 5/6 anonim válasza:

Tibi atya? :D

Biztos, hogy nem magában a víz okozza a hasmenést, egy kivizsgálás nem ártana! Ha a bor ilyen fontos szerepet játszik az életében, nyugodtan igya csak, legalább boldogan hal meg!

2013. jún. 2. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha bort nem ihatok akkor inkább a halál! Igen amugy mindenféle víztől hasmenésem van! Múltkor voltam kivizsgáláson ott is alig tudtam hazajönni!
2013. jún. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!