Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be fogom magyarázni magamnak,...

Be fogom magyarázni magamnak, hogy rosszul vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 hónapja szedek gyógyszert mert szívritmuszavarom van amit jövőhéten meg fognak szüntetni ezért azt mondták, hogy előtte pár nappal már ne vegyem be a gyógyszert. Amikor reggel elfelejtem bevenni akkor is szerintem nagyon figyelek a dobogásra és bemagyarázom, hogy össze-vissza ver, pedig szerintem igazából nem. 5 napig nem fogom szedni. Mit tegyek?
2013. jún. 1. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudatosítsd magadban azt,h azért kell abbahagynod,h meg tudjanak gyógyítani. Ez idő alatt kerüld az olyan dolgokat,amik segítik a szívritmuszavar kialakulását:

stimuláló szerek (kávé, erős tea, alkohol, cigaretta)

idegesség, stressz.

Ha kialakult a roham,sokszor meg lehet szüntetni egyéb praktikákkal:

a lélegzet visszatartásával, erőlködéssel, az arc jeges vízbe való mártásával, vagy köhögéssel.

2013. jún. 1. 08:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem csinálok ilyeneket csak sokat idegeskedek, de nem kell suliba járnom már úgyhogy nem hiszem, hogy fogok.

Tudom hogy kell elmulasztani de tegnap este is furcsa érzés volt a mellkasomban és azt hittem, hogy a szívem miatt, közbe meg semmi bajom nem lett.

2013. jún. 1. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog,nekem is van ritmuszavarom.De gyógyszerrel jól karban lehet tartani, nem kell műteni. Ha rosszul vagy csináld meg azokat a dolgokat,amiket leírtam.
2013. jún. 1. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!