Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a rángás?

Mitől lehet ez a rángás?

Figyelt kérdés
Néha így rámjönnek ilyen rángások,olyan mintha érezném,hogy rángatóznom kéne,vagy nem is tudom. és ha csinálom akkor jobb.. nem mindig csak úgy nagyon ritkán rámjön.. mitől lehet?

2013. máj. 27. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
El kéne menned neurológiára.
2013. máj. 28. 07:30
 2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is pont ez a problémám van. Régebben is volt ritkán, és kb 2 napja egyre gyakoribb. Ma már kb több mint 20szor volt kisebb rángás. Nem tudom mitől lehet. A neten nem kaptam rá választ. Azt írta a házi orvos hogy elvileg ideg rendszeri. De sok mindenből ki alakulhat rángás. Szóval biztosat ő sem tudott mondani. Már 3x voltam neurológiai vizsgálaton és egyszer hormon vizsgálaton. 3x vettek vért és nem tudják. Ma voltam újra vérvételen és még várom az eredményeket.
2022. aug. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!