Mit tegyek? Ideje elmennem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Több éve lépett fel nálam a folyamatos szédülés panasz. Amint teszek egy hirtelen mozdulatot elszédülök, elsötétül a kép. Igazából nem is ez lenne a gond, mert megállapították, hogy vegetatív labilitásom van (vérnyomás ingadozás)Megszoktam, együtt tudok vele élni, már nem is zavart igazán. De pár hónapja előjött egy másfajta tünet, amint elsötétül a kép a lában elkezd rángani. Egyszerűen nem tudok ellene mit tenni, össze vissza rángatózik és összeesek. Ma telt be a pohár, kint a folyosón estem össze és a szekrénysorba folyamatosan belevágtam a lábam, kisebb sérülést okozva. Orvoshoz kellene fordulnom? Valakinek hasonló panasz?2012. okt. 22. 11:43
1/1 anonim válasza:
Epileptikus tünetek, feltétlen fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!