Van olyan, aki beadatta már magának a H1N1 védőoltást?
Figyelt kérdés
ha igen, minden oké volt utána is??2009. okt. 5. 13:39
1/4 anonim válasza:
Remélem nincsen.
A vakcinát nem tesztelték kellő ideig, így csak a nagyon rövid távú mellékhatásokról lehet tudni -ami állítólag nincs- a hosszútávúakról meg csak mondják, hogy nincs. Amit nem tudhattak, hisz nem hagytak kellő időt a tesztelésnek. Így lehet, hogy pár hónap után a megnyugodt beoltott egyszer csak megrémül, mert előjön egy mellékhatása, amiről nem tudott....
Az orvosok nem ajánlják a beoltatást.
2/4 A kérdező kommentje:
igen énis így tudom! de az a gusztustalan hogy tudják alig pár emberen teszteleték (kismamákon pl 50 alatti számot mondtak a Reggeliben) és nyomnák bele mindenkibe!! pedig a Reggeliben egy dr.nő akkor azt is mondta hogy nemigen kéne beadatni mert nincsen tesztelve...
2009. okt. 6. 07:33
3/4 anonim válasza:
Megrendeltek belőle 4 milliót, most rá kell kényszeríteni az emberekre, hogy visszajöjjön az ára... Hülye biznisz az egész, de sajnos vannak olyan hiszékeny emberek, akik nem mérlegelnek. :S
4/4 A kérdező kommentje:
de ez annyira gáz nem?? mert más egy szar párizsit eladni pl. meg azért más egy oltás..már semmi se szent a pénzért?? az emberek se??? Főleg a gyerekek?? :(:( nagyon elszomorító. én eü dolgozó vagyok, és ránk akarják erőszakolni, mintha nem is lennének jogaink!! de mi persze, legalábbis ahol én dolgozom nem akarjuk az oltást. azt mondták hogy akkor majd kihozzák rendeletbe és akkor úgyis muszáj lesz...ilyet lehet?????
2009. okt. 7. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!