Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gerincferdülésem van. Mit tegyek?

Gerincferdülésem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még csak 11 vagyok, de máris egyértelmű, hogy gerincferdülésem van/lesz. Egyszerűen nem érzem jónak, ha egyenesen ülök, fárasztó. Ha meg görbe háttal ülök, akkor nagyon rosszul nézek ki és már-már úgy érzem, hogy az is idegesítő, de lehet, hogy csak amiatt, hogy szeretnék ezen változtatni. Van tartásjavító pántom, de azt az iskolában nem hordhatom. Mi tegyek? Hogyan tudnék ezen változtatni?

2013. máj. 26. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg gyógytornára kellene járnod. Az iskolaorvosnak észre kellene vennie, hogy szükséged van rá. Szüleiddel beszéld meg!
2013. máj. 26. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne hanyagold el. Menj el ortopéd orvoshoz, ő majd útba igazít. Én is kaptam pántot, de sajnos nem éreztem hatékonynak, jártam fizioterápiára, de sajnos azt csak 1 hónapig csináltam huzamosan így nem sokat javult a helyzet. Még van a gyógymasszázs alterníva is. Tornázz, erősítsd a hátizmaidat mindenképp. Én nem tartottam be sajnos minden előírást, így 20 évesen még enyhén most is látszódik. Gyógyulást!
2013. máj. 26. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ortopéd orvoshoz kell menned.
2013. máj. 27. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Remélem használni fognak :)
2013. máj. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!